Ekspres lån

Med et ekspres lån kan du få sat skub i dine drømme. Så hvorfor ikke gøre drømmene til virkelighed? Ansøg om et lån i dag og kom et skridt tættere på at realisere dem.

Hos LånLet har vi for alvor sat ekspres fart på udbetalingen af dit lån. Da vi nu har gjort det muligt at skrive under med NemID, kan du have pengene på din konto allerede i morgen. Når du tager et ekspres lån skal du ikke stille sikkerhed for det. Derfor blander vi os heller ikke i hvad pengene skal bruges til. Vi giver dig blot muligheden for hurtig at få ekspres lånet udbetalt.

Et ekspres lån er det samme som et hurtiglån, quicklån eller forbrugslån. Ord som du nok er stødt på før i forbindelse med online lån. Du kan med et ekspres lån låne mellem 7.000 - 75.000 kr., og skrive under med NemID. Det hele foregår online og tager kun få minutter. Hvis du ønsker det, kan du i stedet vælge at printe låneaftalen og underskrive den i hånden, inden du sender den til os med posten. I så fald skal vi bruge en kopi at dit gyldige billed-ID. Skriver du under med NemID slipper du dog for at indsende gyldigt billed-ID. Du kan til hver en tid indfri dit ekspres lån. Så skulle du få luft i økonomien, kan du altså nemt indfri det lån som gjorde drømmen mulig. Der er ikke nogle gebyrer eller andre skjulte omkostninger forbundet med at indfri lånet før tid.

Lån op til 75.000 kr.

Underskriv med NemID og få pengene i morgen

Debitorrente fra 9,99%


Lånebeløb udbetalt

7.000 kr.

7.000

75.000


Løbetid i mdr.

Månedlig ydelse

 
Debitorrente (variabel)

df

 
Samlede kreditomk.

30.364 kr.

 
 
Tilbagebetalingsbeløb

30.364 kr.

 
ÅOP

30.364 kr.

 man kan hurtigt få brug for et lån