Forbrugslån - trænger du til luft i økonomien?

Et forbrugslån kan være din mulighed for at købe de ekstra ting, som du normalt ikke har råd til, eller som du har svært ved at få sparet op til. Derved giver denne låntype dig en mulighed for at drømme stort. Et forbrugslån kan også være behjælpeligt, hvis du pludselig står overfor uforudsete udgifter. Mulighederne med et forbrugslån er mange, og uanset om du drømmer om luksus, forbrugsgoder eller du har akut pengemangel, så kan et forbrugslån være det, der kan hjælpe dig videre.

Når du ansøger online, foregår det nemt og sikkert. Du skal bare udfylde et online ansøgningsskema, hvor du kan søge om lige præcis det beløb, som du står og ønsker. Din ansøgning bliver besvaret med det samme. Det hele forgår anonymt, og intet er bindende, før du underskriver kontrakten og sender den retur. Desuden kan du til enhver tid indfri lånet uden meromkostninger, hvilket giver dig en frihed og et økonomisk råderum i lige præcis den periode, du har brug for.

Med et forbrugslån fra LånLet kan du låne fra 7.000 op til 75.000 kroner. Vi blander os aldrig i, hvad du skal bruge dit forbrugslån til og kræver heller ikke nogen sikkerhed for dit lån. Du bestemmer derudover selv, hvor lang en periode du vil afdrage lånet over. Afdragsperioden kan variere mellem 12 og 72 måneder.

Lån op til 75.000 kr.

Underskriv med NemID og få pengene i morgen

Debitorrente fra 9,99%


Lånebeløb udbetalt

7.000 kr.

7.000

75.000


Løbetid i mdr.

Månedlig ydelse

 
Debitorrente (variabel)

df

 
Samlede kreditomk.

30.364 kr.

 
 
Tilbagebetalingsbeløb

30.364 kr.

 
ÅOP

30.364 kr.

 man kan hurtigt få brug for et lån