Hurtiglån - så let er det at låne penge

Et hurtiglån dækker over de fleste typer af online lån: kontantlån, quicklån, privatlån, forbrugslån. Kort sagt er et hurtiglån et lån, som du søger ved at udfylde et online ansøgningsskema - og du modtager svar på din ansøgning med det samme. Hvis du bliver godkendt til et lån, kan du allerede efter et par dage se pengene på din konto. Vælger du et hurtiglån, er ansøgningsprocessen derfor væsentlig kortere, end hvis du går til din bank og ansøger om et traditionelt banklån.

Når man som låntager optager et hurtiglån, er der ingen krav om at stille sikkerhed for lånet. Det vil sige, at du ikke skal stille hverken bolig eller bil i pant for at kunne optage et lån. Derudover bliver der heller ikke spurgt ind til, hvordan pengene skal bruges. Så det er helt op til dig, hvad du vil bruge pengene til. Det kan være et lækkert fladskærms-tv, en ny cykel eller den jordomrejse, du går og drømmer om.

Du kan låne fra 7.000 til 75.000 kroner med et hurtiglån fra LånLet. Du bestemmer selv afdragsperioden på lånet. Afdragsperioden kan variere mellem 12 og 72 måneder. Derudover kan du til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger, hvilket giver dig frihed og fleksibilitet i din økonomi, når du har behov for det.

Lån op til 75.000 kr.

Underskriv med NemID og få pengene i morgen

Debitorrente fra 9,99%


Lånebeløb udbetalt

7.000 kr.

7.000

75.000


Løbetid i mdr.

Månedlig ydelse

 
Debitorrente (variabel)

df

 
Samlede kreditomk.

30.364 kr.

 
 
Tilbagebetalingsbeløb

30.364 kr.

 
ÅOP

30.364 kr.

 man kan hurtigt få brug for et lån