Kontantlån - til det du står og mangler her og nu

Er din økonomi lidt stram, eller har du noget klatgæld, som du vil have ud af verden? Så kan et kontantlån være løsningen for dig.

En pengekrise kan opstå når som helst, fx hvis bilen skal på værksted eller der er en flytning i sigte. Med andre ord er der en masse uforudsete situationer og udgifter, der kan gå ud over dit månedlige budget og dermed sætte dig i en situation, hvor du ikke kan betale dine faste regninger. Derfor er det vigtigt, at du optager et lån som passer til de behov, du har på det givne tidspunkt. Et kontantlån kan være en brugbar løsning, da det er en ukompliceret og hurtig måde at låne penge på. Du kan optage et lån på op til 75.000 kroner fra dag til dag. Læs mere om fordelene ved et hurtiglån her.

Med et online kontantlån kan du vinke farvel til trættende møder og budgetplanlægning med din bank. I stedet skal du kun bruge fem minutter på at udfylde et online ansøgningsskema hos os. Her kan du nemt og hurtigt ansøge om lige præcis det beløb, som har brug for. Herefter vil din ansøgning blive behandlet med det samme, så du allerede efter et par dage kan se pengene på din konto.

Lån op til 75.000 kr.

Underskriv med NemID og få pengene i morgen

Debitorrente fra 9,99%


Lånebeløb udbetalt

7.000 kr.

7.000

75.000


Løbetid i mdr.

Månedlig ydelse

 
Debitorrente (variabel)

df

 
Samlede kreditomk.

30.364 kr.

 
 
Tilbagebetalingsbeløb

30.364 kr.

 
ÅOP

30.364 kr.

 man kan hurtigt få brug for et lån