Lån uden sikkerhed - en enkel lånetype

Når man som privatperson optager et større lån i banken, skal man normalt stille en sikkerhed for sit lån fx i form af ejendele, bil eller bolig. Ved at stille fx din bolig som sikkerhed, får banken en vished om, at de altid kan få deres penge retur, hvis man af den ene eller anden årsag ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet. Når der skal stilles sikkerhed for et lån, koster det penge i gebyrer og afgifter, eftersom sikkerheden for lånet skal tinglyses for at være gyldigt.

Der er nu kommet et alternativ til denne omstændige låneform, og det er lån uden sikkerhed. Det kan du søge om online hos LånLet, og her er ganske enkel tale om en lånetype, hvor du kan låne penge uden at skulle stille nogen form for sikkerhed for lånet. Hos os kan du låne helt op til 75.000 kroner uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed giver derfor dig mulighed for at realisere drømmen om et nyt køkken, den store ferierejse, eller hvad du mangler i din hverdag.

Der er flere fordele forbundet med et lån uden sikkerhed. Først og fremmest undgår du at skulle stille noget i sikkerhed. Derudover kan du selv administrere og bruge pengene, som du vil, uden at skulle stå til ansvar over for banken. Som låntager bestemmer du selv hvor stort et beløb, der skal afdrages hver måned. Dette giver dig en unik mulighed for at få indflydelse på dit lån. Ansøgningsprocessen er væsentlig kortere end på de traditionelle banklån, og du får derfor også udbetalingen af lånet på din konto meget hurtigere.

Lån op til 75.000 kr.

Underskriv med NemID og få pengene i morgen

Debitorrente fra 9,99%


Lånebeløb udbetalt

7.000 kr.

7.000

75.000


Løbetid i mdr.

Månedlig ydelse

 
Debitorrente (variabel)

df

 
Samlede kreditomk.

30.364 kr.

 
 
Tilbagebetalingsbeløb

30.364 kr.

 
ÅOP

30.364 kr.

 man kan hurtigt få brug for et lån