Privatlån - få flere penge mellem hænderne

Med et privatlån kan du få råd til ekstra fornøjelser i hverdagen eller til de lidt større oplevelser, du drømmer om. Uanset om du står og mangler penge til et kørekort, en ny cykel eller til brylluppet, kan et privatlån være løsningen.

Et privatlån giver dig mulighed for at undgå indviklede ansøgningsprocesser og lange møder med din bankrådgiver, der kan være spildte kræfter, hvis din ansøgning ender med et afslag. Du søger ganske enkelt online og får pengene ind på din konto efter et par dage. Derfor kan et privatlån være lige præcis det, der skal til, for at gøre din hverdag lidt sjovere. Læs mere om at låne penge online.

Hos Lånlet synes vi ikke, at det skal være svært at få et lån til det, du drømmer om. Derfor kræver vi heller ikke et væld af oplysninger fra dig, før lånet kan optages. Med et privatlån fra LånLet skal du altså ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til, og samtidig skal der ikke stilles sikkerhed for lånet. De eneste krav vi stiller til dig som låntager, er at du ikke er registret i RKI, er 18 år gammel, har en dansk adresse og har en fast indtægt. Du taster bare de mest nødvendige oplysninger ind i vores låneansøgning, og vil kort efter modtage et klar og hurtigt svar.

Lån op til 75.000 kr.

Underskriv med NemID og få pengene i morgen

Debitorrente fra 14,85%


Lånebeløb udbetalt

7.000 kr.

7.000

75.000


Løbetid i mdr.

Månedlig ydelse

 
Debitorrente (variabel)

df

 
Samlede kreditomk.

30.364 kr.

 
 
Tilbagebetalingsbeløb

30.364 kr.

 
ÅOP

30.364 kr.

 man kan hurtigt få brug for et lån